A-Kullet

                                                                      A-Kullet!


                              Alva fikk 10 valper 17 mai,dessverre døde 2. Vi har 4 hanner,1 brindle,3 tricolor,4 tisper,2 brindle og 2 tricolor. Brindle hannvalpen beholder vi selv. De 8 valpene er veldig sterke,alle friske og fine. 1 har halv maske(halve ansiktet hvitt,usikker på om hu vil få sort øyerannskant rundt øyet) ellers er alle korrekt tegna :)

Alva hadde en veldig tøff fødsel som endte med keisersnitt. Takke være venninna mi Ansie (også hannhund eieren) som jobba med å få ut den ene døde tispa i nesten 1 time mens vi kjørte til dyrlegevakten,så redda hu livet til Alva,Alva var apatisk før valpen blei dratt ut,men hu kviknet til når valpen var ute. Når dyrlegene åpnet Alva så så de at livmora hadde en sprekk i seg,og når de tok på livmora så revna den helt,så vi hadde engle flaks for at ikke det skjedde hjemme eller i bilen. Pga. denne grusomme opplevelsen,så har jeg og Christian bestemt oss for å ikke fortsette med oppdrett. Vi tørr rett og slett ikke å ta sjansen på å kanskje oppleve noe sånt igjen og risikere å miste hunden en gang til,det er rett og slett ikke verdt det synes vi.                                                                          Litt om hva vi forventer i dette kullet:

Billy og Alva veier hverandre godt opp,han har ett veldig bra bryst, godt tilbakelagte skuldre og er generelt veldig bra bygd og med ett supert gemytt.

Alva har litt lite bryst og litt  framskutte skuldre,noe som gjør at fronten hennes ikke er perfekt,mens Billy har veldig bra brystbein, en veldig fin og korrekt front med korrekte forbein. I dette kullet forventer vi på å få valper med bra eksteriør og med stødig og godt gemytt, noe begge foreldrene har :) Både Billy og Alva er rolige og stabile hunder med veldig godt gemytt.

Billy og Alva går godt overens med alt av hunder,både tisper og hannhunder uten at det blir bråk. Ingen av de er skuddredde eller redd for raketter.

Både Alva og Billy er fra PRA fri linjer. Innavl:0%

Ta gjerne kontakt hvis dette er ett kull du kunne tenkt deg valp etter.

Drektighetsdagbok (trykk på skriften for å komme inn på den)

LuWiCo`s A Bellroy Junior. Brindle hanne. Blir her.

Klikk Her for å se stamtavlen til kullet.

LuWiCo`s Awsome Like A Crystal.

Rosa bånd. Brindle tispe. Solgt

Rosa heter nå Zelda.

LuWiCo`s A Lucky Anni Heart. Brindle tispe. Solgt. Hu heter nå Anni.

LuWiCo`s A Pinch Of Sweetness.

Gult bånd. Tricolor tispe. Solgt

Prikka heter nå Buffy. Bor sammen med Zelda.

LuWiCo`s Aina Den Gode

Tricolor tispe. Solgt. Nå heter hun Agnes.

LuWiCo`s Always Remember V.

Blått bånd. Tricolor hann. Solgt. Nå heter han Mikkel.

LuWiCo`s Already A Winner.

Sort bånd. Tricolor hanne. Solgt. Nå heter han Biggie.

LuWiCo`s A Killing Beauty.

Blir her. Nå heter han Rapto.

Klikke HER for å komme til albumet til valpene.

6.juli. I går var valpene hos dyrlegen og fikk helsesjekk,vaksine og id merking :) Alle valpene fikk kjempe masse skryt av dyrlegen og det var ingen anmerkninger på noen av de på helsesjekken.


30. juni. Pila(grått bånd,tricolor hanne) leiter etter sin egen familie som vil bruke han aktivt innen en hunesport da han er veldig aktiv. På torsdag fikk valpene sin tredje ormekur,da blei de også veid. Aina som er minst veide 2,1 kg. og Pila (grått bånd) var størst og veide 2,8 kg. I går gikk alle valpene i bånd for første gang,det gikk kjempe bra :) Valpene får mat 4 ganger om dagen,2 ganger med oppbløtet tørrfor blandet inn med Norwegian polar og 2 måltider tørt tørrfor,det ene måltidet blir strødd utover bingen ute eller inne alt ettersom hvordan været er og om de er ute eller inne.


26.juni. Beklager dårlig oppdatering,men her går dagene i ett. Alle valpene har nå fått ormekur 2 ganger,neste ormekur er i morgen. De er også ute i en stor valpebinge i hagen hver dag så sant været tillater det. Klørne blir klipt annen hver dag siden de vokser så fort. De har nå fått møtt Pippi,katta vår,Rosa,Anni og Pila(grått bånd) var veldig interessert i hu og synes hu var kjempe spennende. Dessverre var ikke Pippi så veldig glad i valpene og murra til de og ville ut igjen fra bingen,så da slapp jeg hu også ut. Hu er ei gammel og sær katt. Valpene har fått oppleve å gå på parkett,presenning,tepper,pute,aviser selvfølgelig, og gress. De tar alle nye utfordringer/opplevelser på strake labber.


3. juni: I dag har valpene fått sitt første fastføde måltid,det var veldig populært :)


2. juni: Alle valpene har så smått begynt å leke med hverandre :)


1.juni: Valpene har fått sin andre kloklipp,klørne vokser som ugress,hehe.


31.mai: I går fikk valpene ormekur for første gang,det gikk overraskende bra :) Alle valpene har nå åpna øyne sine også :)

De går,eller skal jeg heller si,sjangler bortover,de øver seg mer og mer på å gå :)

I dag er valpene 2 uker,tia har gått utrolig fort :) Alle valpene veier nå over 500 gram :)


30. mai: Alle valpene har begynt å åpne øyne.


23.mai:Alle valpene har fått første kloklippen,8 dager gamle :)