Nyheter

Nyheter!

 Nyheter 2022!31 desember. Keela er ferdig med stådagene, Rapto er ikke interessert i hu lengre. 


29 desember. Keela kom i stådagene i kveld:)


20 desember.  Endelig har Keela blitt stor jente og fått sin første løpetid:) Oppdaget for 3 dager siden at hu vaska seg så mye, sjekket hu flere ganger om dagen uten å se blod. Men endelig i dag så jeg blod i vulkan. Huber utrolig renslig av seg.


5 oktober. Oppdatert B-Kullet sin side. Biffen,nå Philip har fått nytt godt hjem,han blir boende i Bergen :) Jeg har oppdatert Keela sin side med utstillingsresultater fra helgen.


30 august. Da har jeg oppdatert B-kullet sin side bla med vektskjema,albumet hans,  også har jeg lagt til nytt oppstillingsbilde av Keela fra utstillingstreninga på hennes side og lagt ut hva planer vi har framover med hu.


17. august. Da har B-Kullet sin side blitt oppdatert + at jeg har lagd en egen galleri side :)


8. august. I dag rundt kl 19:30 kom det en tricolor brindlepoint hannvalp ved hjelp av keisersnitt da fødselen ikke kom i gang selv med sprøyte fra dyrlegen. Han veide 300 gram 💙


7. august. Buffy begynte å få temperatur dropp i går ettermiddag /kveld. Nå i dag kl 10 ligger tempen på mellom 36,1 og 36,6. Så nå er det nok ikke så alt for lenge til fødselen er i gang 🤩


2. august. Buffy blei røntga på fredag og der var det bare 1 valp 😭 Er det ei tispe, så blir hu hos Erik og Kristine. Blir det en hannhund så er den til salgs. 


20.juli. Oppdatert drektighetsdagboka. Da er det bestemt at Keela blir boende hos oss i Drangedal :)


6. juli. I går blei det bekreftet med ultralyd at Buffy er drektig :D Oppdatert Drektighetsdagboka,kull/Litter siden og Planlagt kull siden.


2 juli. Vi hentet hjem Keela 19.juni,så nå har hu bodd hos oss i 2 uker. Vi leter etter en forvert til hu som ønsker å trene aktivt med hu og som ikke bor lengre unna oss i Drangedal/Kragerø enn 1,5 time.


18. juni. Oppdatert drektighetsboka.


7.juni.  I dag blei Buffy inseminert,nå krysser vi fingrene for at hu tar seg. Denne kombinasjonen har jeg stor tro på,hannhunden hadde jeg lyst til å bruke på Alva sitt andre kull,men det blei jo aldri noe av. Så det er gøy at vi fikk lov til å få kjøpe sæd etter han til Buffy :) Gå til fanen Vårt oppdrett,så komer det ned en fane der det står  Valpeplaner, klikk inn der for å se kombinasjonen. Sjekk gjerne også ut B-Kullet sin side,den ligger også under Vårt oppdrett,der står det mer om kullet og hva vi forventer osv.


22.mai. I går debuterte Keela på sitt første valpeshow. Det gikk knall bra,hu strålte i ringen og viste seg så godt frem. Aldri har hu gått så bra noen gang på trening,så dette var gøy :D Hu fikk HP og blei BIR valp og BIG4 valp :D Siden til Keela er oppdatert.


7.januar. Da har hundene til Erik og Kristine blitt lagt til under Våre Hunder fanen :) Ny Om Oss side har kommet på plass også med informasjon om Erik og Kristine. Kontakt fanen har også fått kontakt informasjon til Erik.


6 . januar. I dag fikk jeg en god bedskjed fra NKK. I oktober søkte vi,Erik,Kristine og jeg, om å få Erik inn i kennelnavnet mitt. Kristine er ikke medlem av NKK,så da blei det bare Erik,men hu er like mye medeier som han. Pga mye surr i registreringsavdelinga til NKK,så har det tatt så lang tid for å få det godkjent. Men endelig er det offisielt :D

Nyheter 2021!
5. desember. Nå vet vi hvilken valp som kommer til oss, hu var en av 2 favoritter jeg hadde. Hu jeg egentlig ville ha viste seg å ikke være bra nok til avl,så da kommer hu andre favoritten min til oss. Oppdretteren skulle beholde en tispe selv,det sto mellom min favoritt og ei annen,heldigvis valgte hu, hu andre,så da får jeg hu jeg vil ha :) Hu heter Dantellew Exclusive`s Fame Follows på stamtavla. Vi skal hente hu til lørdag 11 desember :)


23.november. Dessverre så var Puffa tom :( Noen dager etter at jeg fikk beskjeden så jeg at en annen oppdretter la ut en "annonse" med ett kull hu akkurat hadde fått, hannhunden hu hadde brukt på tispa si er en hannhund jeg har sikla etter lenge selv. Så da måtte jeg bare kontakte Siv og høre om alle tispene i kullet var tinga,noe de heldigvis ikke var. Så nå kommer det valp til oss. Vi var å besøkte de nå på lørdag og de var bare så nydelige. Beinstammen og fronten på de valpene var rå bra allerede nå som 5 uker gamle. Så det blir ikke lett å velge valp når alle var så bra og når det er ett så jevnt kull.

Kullet er leveringsklare fra 10. desember.


2.september. I dag fikk Puffa løpetia si,så nå venter vi i spenning til Cathrine skal inseminere hu :D


15.august. I går hadde vi ett koselig besøk av en 20 år gammel gutt med foreldrene hans fra Porsgrunn som ønsker å være fôrvert, det er han som ville være fôrvert, men siden han foreløpig bor hjemme pga at han holder på å gjøre ferdig ingeniør utdannelsen sin. Så ville vi at foreldrene også skulle være med. Det blei full klaff med oss alle, skravla gikk lett og timene bare fløy avgårde. Hundene våres var selvfølgelig med i godkjennelsen, hunder er så gode menneskekjennere at de merker med en gang om mennesker ikke har gode intensjoner. Hundene våre rett og slett digget de, så de blei godkjente :) Nå gleder vi oss til ett langt, godt og tett sammarbeid med de. Veldig kjekt at de bare bor 45 minutter fra oss :) Så nå starter nedtellingen for fult til Puffa får løpetid,blir parra og forhåpentligvis tar seg :)Nyheter 2020!21. september.  Oppdatert sidene Våre hunder og Kjøpe valp fra oss. Har lagt ut en video fra utstillingstreninga med Anders, klikk på Video under bildet hans på sia Våre hunder for å komme til videoen.17. august. Endelig,etter 2 år med å prøve å overtale min kjære med å fortsette med oppdrett, fikk jeg det endelig til :)  Hvis alt går etter planen blir tispa vi skal ha valp etter parra høsten 2021, og da skal vi ha en tispe som vi søker forvert til. 

Forverten må helst ikke bo lengre unna oss(Neslandsvatn,Telemark) enn 1,5 time,er du interessert i utstilling er det ett stort pluss,du må være interessert i å trene fast i en hundeklubb med hunden. Ta kontakt om du/dere kunne tenkt dere å vært forverter så vi kan bli godt kjent før valpen kommer.


Nyheter 2019!


6.oktober. Alva,Anders og Rapto har begynt med blodspor,det synes de var rå gøy,så det skal vi fortsette med. Alle 3 var rå flinke og imponerte meg stort :D


3.september. Forrige helg (24 og 25 august) var det utstilling på Sanda Camping,det var Norsk Chow Chow Klubb som arrangerte den. På fredagskvelden og lørdagskvelden samles vi på hytta vår for grilling og skravling med valpekjøperene,det var kjempe koselig :)
På lørdagen var det 4 fra kullet som stilte,Anni,Zelda,Buffy og Anders. Zelda blei andre beste junior tispe med exellent og rå bra kritikk,Buffy blei tredje beste junior tispe med excellent og rå bra kritikk,Anni fikk Very Good med en rå bra kritikk og blei 5 beste junior tispe. Anders blei tredje beste junior hanne med excellent og en rå bra kritikk. Anni hadde debutten sin i ringen denne dagen og var rå flink :)
Vi stilte også i Avls klassen og Oppdretter klassen. I avls klassen stilte Alva med Anni,Zelda,Buffy og Anders. Der fikk vi HP(heders pris) og en sinnsykt bra kritikk :D Også gikk vi videre til BIS(best in show) og blei BIS :D Min kjære gikk i ringen for første gang,han gikk med Alva og gjorde en kjempe god jobb :D
I Oppdretter klassen var nervene i høyspenn,der var det bare avkommene til Alva som gikk,vi gikk mot en annen cardigan oppdretter som stilte med avkom fra flere kombinasjoner, og vi vant klassen og fikk HP der også :D Det blei MYE venting til vi skulle inn i BIS finalen mot en del  andre oppdrettere med diverste raser, og vi blei BIS4 :D Fy søren å stolt jeg var og fortsatt er :D Jeg er evig takknemlig for våre herlige valpekjøpere som ville stille opp i avls klassen og oppdretter klassen OG for at de kom den lange veien helt til Sanda Camping for å stille sammen med oss :) <3
På søndag var det virkelig ikke dagen til Anders eller Rapto,hytta vi lå i var en konteiner som var bygd om til en hytte,den var mildt sagt knøttliten og glovarm,attpå til var Zelda i stådagene,så gutta var helt på tuppa,hehe. Hundene og vi hadde så å si ikke sovet noe de 2 nettene i hytta,så det blei litt for mye for de. Ikke bare bare når hormonene løper løpsk,hahaha. Anders synes dommeren var kjempe skummel og ville ikke stå på bordet for hu,jeg trøster meg med at det var ikke bare han som var redd for hu av hundene som stilte den dagen,det var mange andre hunder som også reagerte på hu,hunder som aldri har knurra til folk før,knurra til dommeren.
Så Anders fikk Good og Rapto som hater utstilling fikk Very Good.
I dag kom også Mikkel (bulldoseren hos oss) for å stille,første gang han var i ringen også :) Erik som eier Zelda og Buffy var så sporty og gikk med han i ringen,og det gikk jammen meg rå bra. Først blei han beste junior hanne med excellent,ck og en rå bra kritikk,så var det beste hannhund klassen,der gikk han mot en champion hannhund og blei BESTE hannhund med Cert,da kom tårene ja :D
Så var det jentene sin tur igjen,Anni gikk i dag enda bedre enn i går og blei i dag også 5 beste junior tispe bare i dag med excellent og nok en rå bra kritikk :D Buffy blei 4 beste tispe med excellent og rå bra kritikk hu også,Zelda blei beste junior tispe med excellent,ck og en rå bra kritikk. Så var det inn i beste tispe klassen,der blei hu fader meg beste tispe med Cert,jeg måtte bite meg i hånda for å ikke hyle i glede :D
Så skulle Mikkel og Zelda gå i BIR/BIM,der steppa Karoline opp,hu gikk med Rapto og er rå dyktig erfaren handler. Zelda blei BIR og Mikkel BIM :D Herregud for en lykkefølelse og fy søren å stolt jeg var og er :D Så var det bare å vente mange timer på BIS junior finalen,der var det gedigent oppmøte,Zelda plasserte seg uheldigvis ikke i finalen,men hu jobba knall bra som alltid :) Etter BIS junior finalen blei det enda mer venting på gruppa,der gjorde Zelda en knall bra jobb og blei BIG2 :D Å ja,jeg er en super stolt oppdretter som enda svever på skyene etter en så fantastisk og uforglemmelig helg :)
Tusen,tusen takk til Mona,Kristine,Erik,Aleksander,Linn Susann og mamman til Mona,Gunn,for at dere kom og stilte hunder fra oss,stilte opp i Avls klassen/BIS,Oppdretts klassen/BIS og for at dere gjorde helgen til en kjempe koselig og uforglemmelig helg :) Det var så koselig å se dere alle igjen og å se igjen "valpene" våre :) <3 


I en alder av 15 mnd har Zelda:

4 Excellent

2 BIR

1 NKK Cert

1 Nordisk Cert

1 lite Cert

3 CK

1 BIG2

Det er søren ikke dårlig til å være så ung :D1.august. Da er Anders meldt på til sanda utstillinga begge dagene,Rapto er meldt på til søndagen. Det kommer 7 av avkommene til Alva dit,6 av de skal stilles :D Jeg er så glad og takknemlig for at så mange kommer og at så mange skal stile :)

Vi er også meldt på til oppdretter klassen og avlsklassen på lørdagen,det blir bare så rå gøy og veldig spennende,tenk at vi endelig kan delta i oppdrett og avls klassen med noe vi har avla fram,det er stort ja :D Jeg er evig takknemlig for at valpekjøperene våre stiller opp i de to klassene for oss <3


15.juli. Oppdatert sidene til Anders og Rapto. Nå nærmer det seg med stormskritt utstillingen på Sanda camping,vi gleder oss kjempe masse. Alle fra kullet utenom Biggie kunne komme på utstillingen,til sammen 6 av "valpene" skal stilles der,så det blir rå gøy :D Gleder meg så til å se de og eierene dems igjen :D 


2.juni. I dag var Zelda,Buffy,Anders og Rapto på NKK nordisk sin utstilling i Melsomvik og det gikk rå bra :D Zelda blei andre beste junior tispe med Excellent og CK,Buffy fikk Very Good,Rapto Blei andre beste junior hannhund med Excellent og Anders blei beste junior hanne med Excellent,Ck også blei han 3.dje beste hannhund med stor Cert :D

Kristine og Erik var så flinke i ringen med Buffy og Zelda,det var så gøy å se de gå i ringen :D I dag er jeg en super stolt oppdretter :D10.mai. Anders og Rapto er påmeldt sine første offisielle utstilling i juniorklasse,debutten gjør de i Melsomvik i Sandefjord på NKK sin Nordiske utstilling 2. juni. Der skal også Zelda og Buffy stille,Erik og Krisitine kommer til oss 30 mai,da skal vi trene litt til utstillinga og kose oss masse :) Gleder oss så til å se de alle 4 igjen :)


7. april. I dag debuterte Zelda og Buffy i utstillingsringen på NKK sin Nordiske utstilling i Bergen. Zelda blei BIR med stor cert og Nordisk Cert og en super bra kritikk :D Buffy blei 3.dje beste tispe med en super bra kritikk hu også :D Gratulerer så mye til Erik og Kristine som eiere av jentene  fra en veldig stolt oppdretter :D


Kritikken til Zelda:

10 months,nice breed type,good prop,lovely head,corr eyes and ears,scissor bite,corr angu,corr top and underlines,good neck,corr forcheast,enough lengt for briskets,good coat, corr tail,breed typical front,corr movment,needs ring craft to show of her qualities,friendly behavior.

Buffy sin kritikk:
10 months,nice type,could be a bit longer in body,nice head with corr eyes and ears,scissor bite,good angu but better in front then rear,good neack,body with lot of substanse,good forcheast,good brisket,good front,good tail,good movment,ring craft training is to be adviced,friendly behavior.6.januar. Da har det nye året startet. I år skal vi trene lydighet aktivt på hundeklubben,det blir også noen utstillinger i år som vi gleder oss masse til :)


Nyheter 2018!


8.desember. I dag var Rapto på matchow i Eidangerhallen (Porsgrunn),det gikk kjempe bra. Gå inn på utstillingsresultater på siden hans og se hvordan det gikk.


14.oktober. I går debuterte Anders og Rapto i utstillingsringen,det gikk mye bedre enn forventet :D For å lese om hvordan det gikk,gå inn på Våre hunder og så klikk på utstillings resultater på hver av valpene.


9.september. Da var Rapto og Anders påmeldt sitt første valpe show 13 oktober :D Gleder meg til å stille de :)


22.august. I dag begynte valpekurset men med teorikurs uten hund i dag. Onsdag om 1 uke og framover er det for valpene.


18.august. I går var vi å trente i skogen med Alva,Anders og Rapto. Det er første gang valpene trente runderig (søk etter mennesker gjemt i skogen). Jeg har lagd egne video sider til Rapto og Anders. Der har jeg lagt ut video fra treninga i går.


11.august. Beklager dårlig oppdatering. Alle valpene har vært i sine nye hjem nå i 4 uker og stortrives alle sammen. Anders og Pila,nå kalt Rapto blir boende hos oss. Vi klarte ikke å selge Rapto,hehe.


6.juli. I går var valpene hos dyrlegen og fikk helsesjekk,vaksine og id merking :) Alle valpene fikk kjempe masse skryt av dyrlegen og det var ingen anmerkninger på noen av de på helsesjekken. 6.juli. I går var valpene hos dyrlegen og fikk helsesjekk,vaksine og id merking :) Alle valpene fikk kjempe masse skryt av dyrlegen og det var ingen anmerkninger på noen av de på helsesjekken.


27 juli. Vi har en hannvalp ledig. Det er den hannvalpen med mest energi,,så han skal til ett hjem der de er aktive og skal bruke han til for eksempel lydighetstrening,agility,brukshund sport etc.


24.juli. Da er tispa vi hadde ledig solgt. Hu flytter sammen med søstra si Rosa til Bergen til ett par som er erfarene hundeeiere,de bor også på gård,så Rosa og Prikka skal jobbe på gården med å gjete sauer bla. Aina er også solgt,hu skal bo i Oslo,også er det 1 hannhund som er solgt som skal til Skien.


22.juni. Vi har fått en avbestilling på en valp,så da har vi en tispe ledig.


9.juni. Nå er alle valpene reservert. De har også begynt å få tenner nå,så nå er det ikke så godt for Alva når de ammer. Valpene får også nå oppbløtet valpefor med litt Norwegian polar og kultura 3 ganger om dagen.


5.juni. Vi har 1 hannvalp ledig.


4.juni.I dag flyttet valpene over i valpebingen,på natta sover de enda i valpekassa.


3.juni. Har oppdatert kullet sin side med informasjon og Anni har fått sin egen side.


1. juni. Da har jeg lagd egen side til rosa bånd tispa. Holder på å lage egen side til de andre valpene også,der kommer det informasjon om hver valp + bilder.


31.mai. Har oppdatert litt på sia til A-Kullet under alle bildene av hver valp. Alle valpene er nå reserverte.


27.mai. Da har alle valpene fått stamtavlenavn. De har fått sin første kloklipp også,det fik de når de var 5 dager gamel for da var klørne så skarpe. Alle valpene veier nå over 400 gram :)


20.mai. Valpene spiser godt og legger på seg :) Vi har en eller to ledige valper. Har oppdatert A-Kullet sin side med bla. bilder.


18.mai. 17 mai kom 10 valper til verden. Dessverre døde 2 tisper. Vi har nå 4 hanner og 4 tisper.


7. mai. I dag har vi vært hos dyrlegen for å røntge Alva. Og der fikk vi sjokk over antallet. De så 12 valper. De regna også med at Alva føda til helga. Gå inn på drektighetsdagboka og les mer og se bilde fra røntgen. Dagboka finner dere under fanen "Vårt oppdrett" og så ta pila bort på Kull/Litter,så kommer det opp som en egen "fane" med Drektighetsdagbok.


23.april. I dag har jeg bestilt time til røntgen or å se hvor mange valper Alva har inni der. Fikk time mandag 7 mai kl 12 :) Nå på dag 38 er Alva gedigen,så tror det er mange inni der :) Har skrivd litt mer i drektighetsdagboka,har oppdatert A-Kullet sin side også.


16.april. I dag har vi vært på ultralyd med Alva,og der så dyrlegen 3 valper,men hu trodde det var mange inni der :D Uke 8 skal vi ta røntgen for å se hvor mange valper det er :)

Har publisert drektighetsdagboka til Alva som jeg har skrivd i fra første uka. Den ligger under fanen Vårt oppdrett og så under Kull/Litter. Drektighetsdagboka blir oppdatert stort sett hver dag.


8 april. Alva tilbringer stort sett dagene med å sove,hu har alle tegn på at hu er drektig,så vi håper det stemmer,ikke lenge til ultralyden nå heldigvis :D


3.april. Da var time til ultralyd bestilt. Dyrlegen anbefalte å vente til mandag 16,da er hu i uke 5 hvis hu er drektig,så da hører vi på de,fikk time kl 12 :)


2.april. I morra blir det å ringe dyrlegen og bestille time til ultralyd den 13 april :)


17.mars. I dag blei det en vellykka parring mellom Alva og Billy,men uten heng. Nå krysser vi alt vi har for at det kommer valper :D


9.mars. Da er Billy her for parring. Henta han på onsdag,dog litt tidlig for Alva sto ikke,hu er på vei inn i stådagene nå. Så nå krysser vi alt vi har for vellykka parringer :)


1. mars. Da har jeg oppdatert løpetidsdagboka til Alva :)


24. februar. I dag begynte Alva å løpe :D Nå er det bare til å vente til hu kommer i stådagene og det blir parring :D


18.februar. Dattra til Billy(Skotmyra`s Cymmer Queen) debuterte i utstillingsringen i dag på NKK Bø,og det med en pangstart :D Hu blei BIM (best i motsatt kjønn) med stor Cert og Nordic Cert :D Gratulerer så mye til Ansie som oppdretter og Vigdis som eier :D


9.februar. Alva har fortsatt ikke begynt å løpe. Så vi får bare smøre oss med tålmodighet.


4.februar. Vi har flyttet,nå bor vi ca 40 minutter fra der vi bodde. 2 flommer på 2 år med evakuering begge gangene ble for mye for oss. Heldigvis fant vi ett nydelig hus i en kjempe koselig bygd,Kroken. Vi tilhører fortsatt Drangedal kommune :)


4.januar.  I mars blir det endelig kynologi kurs på meg,det er den kjente cardigan oppdretteren og dommeren Ingrid Prytz Ohm ( Kennel All Trade) som skal være kurslederen. Gleder meg kjempe masse til å gå kurs med hu,er det noen som kan cardigan,så er det hu :)

 

Nyheter 2017
29.august. I helga har Alva vært på dobbelt utstilling på Sanda Camping i regi av Norsk Chow Chow Klubb. Har oppdatert ustillings siden hennes med resultatene.


30. mai. Oppdatert Alva`s utstillings resultater,"hoved" siden hennes,løpetidsdagbok og løpetidstabell.


28.mai. I dag debuterte Alva i åpen klasse. Resultatene kommer under utstillingsresultater i morgen. Billy blei BIM bege dagene og fikk sitt siste Cert på lørdag (27.mai) og blei dermed Norsk Champion,gratulerer så mye til eier og oppdretter Ansie :D

Alva fikk også løpetia si i dag,8 mnd. siden sist.


26.Mai. Denne helga braker det løs med årets første utstillig :) Jeg fikk heldigvis etterpåmeldt Alva velig seint på Norsk Chow Chow Klubb sin utstilling på Sanda Camping :) Venninna mi som eier Billy som jeg skal låne på Alva,skal stille han både lørdagen og søndagen. Mens jeg skal bare stille Alva på søndagen :)

Meg og Alva skal sove hos Ansie og mannen hennes,så får mannen min litt fri ;) Vi gleder oss kjempe masse til å se hvordan det går denne gangen for Alva, og vi krysser alt vi har for at Billy får det siste certet så han blir Champion :D Jeg har jo ikke stilt Alva på 1 år,hu har utvikla seg mye på den tia,så håper jeg bare at hu liker å vise se i ringen som den flotte jenta hu egentlig er,og ikke som forrige gang der hu synes utstillinga var skummel (hu var i spøkelsesalderen) og helt grusom.

For det så fikk hu Excellent og blei beste unghund tispe siste dagen. Det blir også første gang hu går i åpen klasse :D Det er påmeldt 6 andre hunder,så hu har noen sykt fine konkurrenter :)


28.Mars. I går fikk himmelen en ny engel,den vakreste englen som finnes. Nå er du kvitt alle smertene i kroppen din gogutten min <3 Sov godt gutten min <3 R.I.P. Vinnie <3


8.Februar. Det blitt litt forandringer i planene ang. kull,vi kommer dessverre ikke til å ha kull til sommeren,det må vi utsette til neste gang hu løper,så da blir det høst/vinterkull i steden,tror det blir parring i august/september hvis hu holder syklusen sin.

26.Januar. Gratulerer med 2 års dagen Alva,du er en fryd å ha i huset og sprer masse glede og humor med ditt herlige vesen <3 Nå nærmer deg seg så smått til parring også,forhåpentligvis bare 2 mnd. til :D

17.Januar. Gjort om på siden Våre hunder,nå blei det mye mer oversiktlig synes jeg.


Nyheter 2016


26.November. Billy som er Alva`s utvalgte blei far til 9 vakre og sterke valper i dag på Kennel Skotmyra. Gratulerer Ansie med ett stort og fint kull :)

13.Oktober. Gode nyheter i dag,Billy blei rønta med C hofter hos OFA :D Har oppdatert sidene Planlagte kull og Kull/Litter.

Da er løpetia over for denne gang.

26. September. Oppdatert sidene:Vårt oppdrett,Planlagte kull,Kull/litter og Våre hunder.

23. September. I dag fikk Alva sin andre løpetid :D

16.September. Oppdatert siden til Vinnie.

2.September. Har oppdateert sidene "Planlagte kull" og "Kull/Litter"

28.August. Alva har vært på dobbelt utstilling i helgen,første dagen blei hun andre beste unghundtispe med excellent.

Andre dagen blei hun beste unghundtispe med excellent :D Kritikkene hennes ligger på siden hennes under "Utstilling".

28.Juli. Da er Alva meldt på til utstilling :D Det blir Alva sin siste utstilling på en god stund.

30.Jun. Oppdatert  under Vårt oppdrett med ny informasjon fra NKK.

10.Mai. Da blei det forandring i planene,det blir ingen utstilling på Alva i juni siden jeg er nyoperert. Så da blir neste utstilling for henne i august.

1.Mai. Oppdatert hjemmesiden litt med informasjon. Oppdaterer stadig hjemmesiden med informasjon uten å skrive det her.

25.April. Har opprettet en facebook side for kennel LuWiCo.

8. April. Informasjon om oppdrettet vårt på på egne sider har blitt publisert,informasjon på div. sider der kommer etter hvert.

5.April. Juhu,i dag kom det siste brevet fra NKK om endelig godkjenninng av kennelnavnet vårt :D

31.Mars. Oppdatert siden til Alva.

5.Mars. Ny hjemmeside

1. Februar. Kennelnavnet vårt blei godkjent :D

24.Januar. Alva er ferdig med løpetia.

3.Januar. Alva har blitt stor jente og fått sin første løpetid.