Utstillingsresultater

Utstillings resultater Rapto!

8.12-18: I dag var Rapto på matchow i Eidangerhallen (Porsgrunn),det er en litt annerledes utstilling der to og to hunder (uansett rase) går mot hverandre der 1 går videre for å konkurrere mot de som har gått videre,før det står igjen 6 valper til BIS valp finalen. Rapto var rå flink og gikk som en gud,utenom når båndet irriterte øret hans og han ville rulle seg,haha. Det var 23 valper som stilte,så konkurransen var tøff.

I matchow får de ikke kritikk fra dommeren,men de får muntlig forklaring på hvorfor den hunden går videre/ikke går videre.

Han gikk videre helt til BIS valp (best in show) finalen. Etter å ha ventet i mange timer i en iskald hall var Rapto utslitt og orka ikke å gå så bra som tidligere på dagen,så han plasserte seg uheldigvis ikke blant topp 4. Men jeg er fornøyd for det,han presterte rå bra hele veien og viste seg fram på en kjempe bra måte :) God trening var det også for han til han skal debutere i junior klassen :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


13.10-2018: I dag debuterte Rapto på valpeshow i Telemarkshallen i Bø,og det med en pangstart vi bare kunne drømt om. Han hadde en konkurrent jeg var sikker på ville slå Rapto siden den hannvalpen er så sykt lekker. Men så feil kan jeg ta,Rapto blei BIR (best i rasen) og slo også søstra til den hannvalpen,hu er også sykt fin. Så når vi gikk om BIR/BIM (best i motsatt kjønn) var jeg sikker på at Rapto ville bli BIM,men der tok jeg feil igjen ja,hehe.


Dommer: Elena Haapaniemi

Arrangør: Norsk Schipperke klubb,Telemarkshallen,Bø

Resultat: HP,BIR valp

Kritikken:

4,5 mnd. Meget trivelig hannvalp,vakker type og prop. Meget velskåret hode,fine ører,korr. bitt,bra lengde i kroppen,bra benstamme og poter. Fin lang svans. Uppvisningen av rørelsene må trenes mer,men han kan rør seg med bra steg og røra seg vel.