Utstillings resultater

Utstillings resultater Anders! 


13.10-18: I dag debuterte Anders i utstillingsringen på valpeshow i Telemarkshallen i Bø. Hadde ikke så store håp med verken Anders eller Rapto siden en oppdretter kom med i mine øyne Norges fineste cardigan valper som er 1 mnd. eldre enn Anders og Rapto.

Men jeg fikk jeg en overraskelse der ja :) Anders blei andre beste hannhund valp,slått av broren sin Rapto :) Anders viste helt tydelig at han synes det var kjempe gøy å gå i ringen,så dette skal vi gjøre mer ja :) Neste valpeshow er uheldigvis ikke før i desember.

Kritikken til Anders var kjempe bra, jeg er så stolt over hvor godt han presterte i ringen i dag i helt nytt miljø,noe han ikke brydde seg om i det hele tatt,han tok det på strake labber :)Dommer: Elina Haapaniemi

Arrangør: Norsk Schipperke klubb. Telemarkshallen,Bø

Resultat: 2 beste hann valp

Kritikk:

4,5 mnd. brindle og hvit mask hannvalp. Bra hodeform,fine mørke øyne,korr bitt,velbårne ører av meget bra storlek,bra benstamme. Skulle ønske en aningen mer lengde i kroppen. Visningen av bevegelser må trenes mer og for dagen viser han seg med noe understilte bakben. Bra pels og pelskvalitet.

Copyright @ All Rights Reserved